23 sep

HERFST!

Het weer wordt onstuimiger en de blaadjes beginnen te vallen. Tijd voor herfst workshops dus! De eerste is er een waarin we een hippe herfstkrans gaan maken met appeltjes, pompoenen, paddenstoelen, mos, besjes, (gekleurde) schijfjes hout, een hertje en nog veel meer …

mijn_collage-2

 

De workshops worden gehouden op:

Dinsdag 29 september   20.00 tot 22.00 uur

Dinsdag 6 oktober           20.00 tot 22.00 uur

Dinsdag 13 oktober        20.00 tot 22.00 uur

Dinsdag 20 oktober        20.00 tot 22.00 uur

Dinsdag 27 oktober        20.00 tot 22.00 uur

 

Kom je liever een andere dag? Geen probleem. Neem even contact op en we prikken samen een andere datum. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar! Laat maar komen die herfst!

Hip in huis want zelf maken is leuker!

 

En de winnaar is …

Wat een super leuke open Hip in huis dag afgelopen zaterdag ;-)! Ik heb genoten! Had nooit durven dromen dat jullie met zovelen even binnen zouden komen lopen! Bedankt! Ook voor jullie opmerkingen, enthousiaste reacties en ideeen voor nieuwe workshops! Op de foto, de twee populairste workshops: kerstboom maken (met ballen, rendieren, kerstmannen, sterren en wat je verder maar wilt) en rendieren haken. Mam en pap, hartstikke bedankt voor de zelf gebakken heerlijke stroopwafel cake en de toffe caketoppers die jullie gemaakt hadden! Erg leuk! De winnaar van de gratis workshop naar keuze is: Ellen. Gefeliciteerd!

mijn_collage

Eerste Open HIP in huis dag!

Het huis geurt naar dennengroen en ik neurie al dagen Let it snow! In augustus? Ja! Allemaal voor de eerste open Hip in huis dag zaterdag a.s. Kleine sneakpreview van de kerstworkshops ;-).

mijn_collage

Tot zaterdag!

 

Save the date: 29-8-2015 Open Hip in huis dag Maastricht

Save the date

Een tijdje niets gepost, maar achter de schermen is er vanalles gebeurd! Een hip in huis werkplek gemaakt op zolder (dat was een behoorlijke klus om het zo maar eens te zeggen) en … bezig met het organiseren van een open hip in huis dag! Op zaterdag 29 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur krijg je een voorproefje van wat er aan workshops voor het najaar/carnaval en kerst op de planning staat! Met een beetje geluk win je nog een gratis workshop naar keuze ook want die wordt onder de bezoekers verloot … Tot ziens op de 29ste!

Hip in huis Maastricht

Acaciahoven 14 Amby

 

Een knallend begin …

mijn_collage-2

De allereerste workshop (paaskrans maken) was er een om niet te vergeten! Mede door de doorgeslagen stoppen maar vooral door de enthousiaste deelneemsters en hun hippe paaskransen!