23 nov

KERST WORKSHOPS

HIP IN HUIS BIJ HOF VAN HUNTJENS!

mijn_collage-2

Op woensdag 9 en donderdag 10 december zijn er speciale Hip in huis kerst workshops in de sfeervolle mergelkelder van Hof van Huntjens!

’s Middags tussen 12.00 en 15.00 uur kun je onder het genot van een selectie bijzondere theesoorten van Blanche Dael en heerlijke hartige en zoete hapjes een kerstboom of een kerstkrans maken. Kosten voor de workshop inclusief high tea zijn 40 euro.

’s Avond kun je de workshop kerstboom of kerstkrans maken combineren met een heerlijk driegangen verrassingsmenu met zowel bij het voor- als hoofdgerecht keuze uit vlees of vis. We beginnen om 18.30 met het diner. De workshop begint rond 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Kosten voor de workshop met drie gangen verrassingsmenu zijn 50 euro (exclusief drank).

Inschrijven workshop met high tea/diner bij Hof van Huntjens

Hip in huis, zelf maken is leuker!

 

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF TE YEAR!

Kerst komt er weer aan dus hoog tijd om wat hippe kerst decoraties voor in huis te gaan maken!

mijn_collage

KAARTEN OF LETTERS

Met onder andere zelf gemaakte stickers en stempels maak je een set van 24 (kerst)kaarten (zwart-wit-craft) of versier je de letters X MAS.

Dinsdag   17 november

Donderdag 19 november

Zaterdag  21 november

Inschrijven kaarten/letter workshop

 

RENDIEREN HAKEN

Deze twee rendieren zijn al voor je gezaagd! Het enige dat jij hoeft te doen is een velletje voor ze haken, ze een ‘gezicht’ geven en de houten schijf waarop ze staan naar je zin maken met mos en kerstversieringen. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende kleuren.

Dinsdag   24 november

Donderdag 26 november

Zaterdag  28 november

Dinsdag   01 december

Donderdag 03 december

Inschrijven rendier workshop

 

KERSTBOOM OF KERSTKRANS

De kerstboompjes staan op een houten schijf, zijn 30 cm hoog en kunnen aan beide zijden versierd worden met kerstballetjes, strikken, cadeautjes kerstklokjes, dennenappels, hartjes, sterren in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit wit, zilver, goud, rose goud, rood en zwart (maximaal 2 kleuren).

De kransen hebben een doorsnede van 30 cm. Ook hier kun je weer kiezen uit materialen in (maximaal 2 kleuren) wit, zilver, goud, rose goud, rood en zwart. De krans is helemaal af met een hip rendier!

Dinsdag   08 december

Vrijdag   11 december

Dinsdag   15 december

Inschrijven kerstboom/kerstkrans workshop

 

KERSTBOOM OF KERSTKRANS MAKEN IN COMBINATIE MET HIGH TEA OF DINER OP LOCATIE BIJ HOF VAN HUNTJENS!

Je kunt natuurlijk ook een kerstboom of kerstkrans komen maken onder het genot van een high tea in de sfeervolle mergelkelder van restaurant Hof van Huntjens. Of je laat je ’s avonds eerst verrassen met een heerlijk driegangen verrassingsmenu voordat je aan de slag gaat met kerstballen, strikken, klokjes en dennenappels …

Woensdag  09 december

Donderdag 10 december

Inschrijven workshop met high tea/diner bij Hof van Huntjens

 

Hip in huis, zelf maken is leuker!