26 okt

HERFST

img_8411

HERFST …

En toen werd het toch nog herfst ;-)! Hoog tijd dus om de zomerse decoraties op te ruimen en om het huis weer knus te maken met herfstige versieringen! Met een stammetje of pompoenen bijvoorbeeld …

HERFST STAMMETJE

Het hout is al voor je gezaagd maar de rest mag je toch echt zelf doen! Verbind de twee stukken stam met oases en versier het stammetje naar hartenlust met mos, dennenappels, eikeltjes, paddenstoelen, blaadjes etc. Ik heb ervoor gekozen om het stammetje zo te maken dat het rechtop staat maar je kunt het stammetje ook liggend opmaken!

HERFST POMPOENEN

Ze horen echt bij de herfst, de pompoenen! Niet alleen in de soep maar ook als decoratie. In de workshop versier je drie sierpompoenen in verschillende kleuren en groottes met allerlei leuke herfstige decoraties. Samen vormen ze een hip herfst tafereeltje.

Workshops herfst stammetje en herfst pompoenen worden gehouden op:

Dinsdag   1 november van 20.00 tot 22.00 uur

Woensdag  2 november van 20.00 tot 22.00 uur

Donderdag 3 november van 20.00 tot 22.00 uur

Koffie, thee en wat lekkers staan klaar!

Prijs van de workshop bedraagt 25 euro.

 

OUDER/KIND WORKSHOP HERFST POMPOEN

Voor de ouder/kind workshop pompoen wordt een kunststof pompoen gebruikt. Die blijft dus jaren goed! De kids mogen zelf ieder een pompoen versieren met bijvoorbeeld een vogeltje, paddenstoel, blaadjes, eikeltjes etc. Maar dat is niet het enige dat ze mogen versieren …

Ouder/kind workshop herfst pompoen wordt gehouden op:

Woensdag 2 november van 14.00 tot 15.30 uur

Vrijdag   4 november van 14.00 tot 15.30 uur

Koffie, thee, chocomel en lekkers staan klaar! Prijs voor de ouder/kind workshop is 25 euro (1 volwassene en 2 kinderen).

 

Hip in huis, zelf maken is leuker!