03 feb

CARNAVAL WORKSHOPS

mijn_collagecarnaval

De laatste hand aan de nieuwe carnaval workshops is gelegd! Dit jaar kunnen jullie kiezen uit: carnavals ballonnen,  de carnavals taart, de carnavals takken en natuurlijk de carnavals krans … ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Data:

Donderdag 9 februari van 20.00 tot 22.00 uur                                                                                   Vrijdag 10 februari van 20.00 tot 22.00 uur                                                                                        Dinsdag 14 februari van 20.00 tot 22.00 uur                                                                                    Dinsdag 21 februari van 20.00 tot 22.00 uur

Op woensdag 8 februari en vrijdag 17 februari is er ’s middags de mogelijkheid om een ouder/kind  workshop te volgen (1 volwassene en 2 kinderen). De kinderen kunnen dan carnavals takken maken of carnavals gebakjes …

Kosten van de workshop bedragen 25 euro (dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers). Andere data en tijdstippen mogelijk! Mocht je de workshop willen combineren met een high tea bij Hof van Huntjens, neem dan even contact met mij op.

Hip in huis, zelf maken is leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *