11 mrt

En dit is ‘m dan!

mijn_collagepaaseiring

Met kerst zag je β€˜m al veel, een heel fijne, smalle krans op basis van een metalen ring. Dat zou ook leuk zijn voor Pasen! Oeh, een ei-vorm is misschien nog wel leuker!
Daar moeten wel voorjaarsbloemetjes van vilt bij. Welke nieuwe soorten bloemen kan ik allemaal maken? Die holle paaseitjes dat β€˜werkt’ niet en dan kan het ei niet meer goed hangen, die moeten dunner. Platte houten eieren zouden ideaal zijn maar ja, nergens te vinden. Zelf maken dan maar. Op naar de bouwmarkt voor een figuurzaag … Enfin, heel wat probeersels en uren verder: hier is ie dan! De nieuwste paasworkshop πŸ˜‰. Waarin jullie naar hartenlust eitjes kunnen verven en versieren, vilten bloemen maken en neuzen tussen de paashaasjes, vogeltjes, vogelhuisjes, vlinders etc. om er je eigen hipste paasei van te maken! Wil je liever kunstbloemen gebruiken dan mag dat ook hoor πŸ˜‰.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *